FREESTYLE.pl: logo [F -ka] FREESTYLE.pl: logo

Blog - Theodoricpjm

dieta kapuściana menu

Od:
Theodoricpjm 
Data:
18 marca 2016, 19:30
Ocena:
Ocena 0.00

Komentarze

:     :    
Chcesz się wychylić i skomentować? - zaloguj się! ...a jak nie masz konta to dołącz do nas!
  • mikki
    od:
    mikki
    data
    25 maja 2022, 23:23
    Nie jestem przekonana co do skuteczności takiej diety. Przecież ileż można jeść tego kapuśniaku? Dieta musi być zróżnicowana i dobrze zbilansowana. Na stronie  https://dietytreningowe.pl/bialystok/  możecie znaleźć dobry catering dietetyczny, który zadba o wasz prawidłowy jadłospis każdego dnia.
  • prażynka
    od:
    prażynka
    data
    20 lipca 2021, 15:49
    Jest teraz tych diet... Jest, a jest... Na pewno jednak trzeba być ostrożnym w tej kwestii, ponieważ można sobie zaszkodzić. Dlatego według mnie fajną opcją jest dieta pudełkowa https://minutaosiem.pl/ , która jest precyzyjnie dopasowywana o potrzeb danego klienta. Jest zdrowa i bezpieczna.
  • wiley.nicolas
    od:
    wiley.nicolas
    data
    16 marca 2021, 19:44
    Niedobór kalorii organizm rekompensuje sobie ze zmagazynowanej energii, głównie w postaci tkanki tłuszczowej. Proces odchudzania wymaga jednak rozsądnego podejścia do tematu, aby kaloryczność posiłków nie była zbyt niska, co może przynieść więcej szkody niż pożytku. Pamiętaj, że odchudzanie w wolniejszym tempie na poziomie 0,5-1 kg na tydzień to wartość optymalna i naprawdę nie warto chudnąć szybciej. Wiele więcej dowiecie się na https://redin.com.pl/poradnik/dlaczego-nie-moge-schudnac-2/
  • frami.justus
    od:
    frami.justus
    data
    3 marca 2021, 19:52
    Ciesze się, że znalazłam ten wątek ponieważ zastanawiam się nad zamówieniem ryżu parabolicznego https://www.ceneo.pl/Ryz/Rodzaj:Ryz_paraboliczny.htm jakie są Wasze opinie na jego temat? Ryż paraboliczny to odmiana długoziarnistego, białego ryżu, który został poddany specjalnym procesom. Jego nazwa, jak może się błędnie wydawać nie została zainspirowana charakterystycznym „parabolicznym kształtem”, a procesowi, który nadaje mu specyficzne właściwości. Zastosowanie właśnie takiej metody produkcji, sprawiają że ziarna nie skleją się, są lekkie i sypkie.

Podziel się



Theodoricpjm - Ostatnie wpisy  






Ostatnie komentarze

Najczęściej oglądane

Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Wasze oczekiwania. Zamknij i nie pokazuj więcej tego komunikatu
Więcej informacji w naszej Polityce prywatności