FREESTYLE.pl: logo [F -ka] FREESTYLE.pl: logo

Tu jesteś: Strona główna >  Polityka prywatności

Freestyle.pl

Polityka prywatności


Polityka prywatności

Firma RODEO - Aleksander Jankowski (dalej RODEO) – właściciel portalu www.freestyle.pl odpowiada za przetwarzanie danych oraz zobowiązuje się do ich wykorzystania zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r. nr 101 poz. 926 z późn. zm.) (dalej Ustawa). Administratorem danych osobowych w rozumieniu Ustawy jest firma RODEO, która oświadcza, że wszystkie dane osobowe użytkowników będą wykorzystywane zgodnie z Ustawą.

Gromadzenie i wykorzystywanie danych osobowych

RODEO zbiera dane osobowe swoich użytkowników tylko wtedy, gdy udostępnia określoną usługę. Danymi osobowymi, których podania wymaga RODEO przy rejestracji są tylko te dane, na które zezwala cytowana wyżej ustawa. Podanie danych osobowych przez użytkownika oraz zgoda na ich przetwarzanie jest dobrowolna, jednakże stanowi warunek niezbędny do korzystania z usług RODEO. Wyłącznie użytkownik wyraża zgodę na rejestrację.

Jak zmienić lub usunąć profil

Każdy użytkownik ma prawo w każdej chwili wglądu do swoich danych, ma możliwość ich samodzielnego poprawiania oraz usuwania. Może też zgłosić taką prośbę poprzez przesłanie odpowiedniej informacji na adres:

RODEO – Aleksander Jankowski
ul. Radzymińska 210, 03-674 Warszawa,

lub na adres: redakcja@freestyle.pl.

Pliki cookies

Informujemy, iż w celu dostosowania treści i usług portalu internetowego www.freestyle.pl należącego do firmy RODEO – Aleksander Jankowski z siedzibą w Warszawie, do indywidualnych zainteresowań oraz potrzeb użytkowników, używamy informacji zapisywanych przez serwery Serwisów na komputerze użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego komputera, czyli tzw. „cookies”. „Cookies” poprzez zapisanie krótkich informacji tekstowych na komputerze użytkownika umożliwia poznanie jego zachowań, zainteresowań i potrzeb.

„Cookies” dostarczają danych statystycznych o korzystaniu przez użytkowników z poszczególnych Serwisów i ich funkcjonalności. „Cookies” nie identyfikują danych osobowych użytkownika oraz nie mają wpływu na funkcjonowanie komputera użytkownika lub jego oprogramowania. Każdy z użytkowników ma możliwość wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania „cookies”, jednakże wyłączenie „cookies” może spowodować utrudnienia czy wręcz uniemożliwić korzystanie z niektórych usług w ramach Serwisów. Wyrażenie zgody przez użytkownika na przyjmowanie „cookies” odbywa się poprzez zmianę ustawień domyślnych przeglądarki umożliwiających przetwarzanie „cookies”, brak zmian ustawień przeglądarki przez użytkownika oznacza zgodę naprzyjmowanie „cookies”. Firma nie odpowiada za stosowanie „cookies” na innych stronach internetowych dostępnych dla użytkowników dzięki linkom przekierowującym umieszczonym na stronach serwisu.



Podziel się







Ostatnio dołączyli

Co się dzieje na FREESTYLE'u

  • alik
  • Skejcik
  • VIENIO
  • mgl
  • Forfiter
  • Redakcja
  • angie
  • GrubSon
  • Klaudia Stój
  • mercedes45oswal
  • magicznamag
  • wolfik
  • Bluminka
  • Iwonatel25
  • Yanni1992
  • blmeter91hh
Serwis używa plików cookies, aby mógł lepiej spełniać Wasze oczekiwania. Zamknij i nie pokazuj więcej tego komunikatu
Więcej informacji w naszej Polityce prywatności